ជក់ចិត្ត​ជាមួយ សាច់គោ​បំពង​ល្ងស​ពិសេស

ភាគច្រើន មុខម្ហូប​សាច់គោ​បំពង​ល្ងស​នេះ ហាក់​មិន​ត្រូវបាន​គេ​និយម​ទទួលទាន​ជាមួយ​អាហារ​ប្រចាំ​ពេល​នោះទេ ប៉ុន្តែ​បើជា​មុខម្ហូប​សម្រាប់​ទទួលទាន​ក្នុងនាម​ជា​គ្រឿងក្លែម​វិញ​នោះ គឺ​ពិត​ជាមាន​ប្រជាប្រិយភាព​ខ្ពស់ ដែល​ស្ទើរតែ​គ្រប់​ភោជនីយដ្ឋាន​ទាំងអស់​សុទ្ធតែ​មានមុខ​ម្ហូប​មួយ​នេះ​នៅក្នុង​សៀវភៅ​រាយ​នាម​មុខម្ហូប​ជានិច្ច ។ ចង់ដឹង​ទេ​ថា អាហារ​ដែលមាន​ការពេញនិយម​ខ្ពស់​មួយ​មុខ​នេះ មាន​វិធី​ធ្វើយ៉ាងណា​ខ្លះ ? បើ​ចង់​ជ្រាប សូម​បន្ត​ការអាន​របស់លោក​អ្នក​ជាមួយ​រៀបរាប់ និង​បង្ហាញជូន​ពី​សំណាក់​ចុងភៅ​ប្រចាំ​ភោជនីយដ្ឋាន Cow boy ដូចខាងក្រោម ។

គ្រឿងផ្សំ ៖

  • សាច់គោ
  • ល្ង ស
  • អំបិល
  • ម្រេច
  • ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ
  • ពងមាន់ (ផ្នែក​ស)
  • ម្សៅ​បំពង
  • ស្លឹក​ក្រូចសើច
  • ជ្រក់​ឆៃថាវ
  • ប្រេងឆា

វិធី​ចម្អិន ៖ សម្រាប់​វិធី​ចម្អិនម្ហូប​មួយ​មុខ​នេះ​គឺ​កាន់តែ​ងាយស្រួល ដោយ​គ្រាន់តែ​យក​សាច់គោ​ហាន់​ជា​បន្ទះ​ស្តើង​ល្មម ហើយ​ប្រឡាក់​ជាមួយ​គ្រឿងផ្សំ​ដែល​រួមមាន អំបិល ម្រេច ពងមាន់ ម្សៅ​ស៊ុប​ខ្នរ ម្សៅ​បំពង ល្ងស ហើយ​យកទៅ​បំពង​ជាមួយ​ប្រេងឆា​ដែល​កំពុង​ក្ដៅ។ នៅពេល​ឃើញថា សាច់គោ​ឆ្អិន​ល្មម ឡើង​ពណ៌​ក្រហម​ហើយ​នោះ ត្រូវ​បន្ថែម​ស្លឹក​សើច​បំពង​រួមគ្នា​មួយសន្ទុះ ស្រង់​ចេញ​ទុកឱ្យ​ស្ងួត​ប្រេង រួច​រៀប​ដាក់​លើ​ចាន​ដូច​ក្នុង​រួម​ភាពជា​ស្រេច។ ដោយឡែក​នៅពេល​ទទួល​ទាន លោកអ្នក​អាច​យក​ជ្រក់​ឆៃថាវ ឬ​អំបិលម្រេច​ក្រូចឆ្មារ​មក​ធ្វើជា​គ្រឿងផ្សំ​រសជាតិ​កាន់តែ​ប្រសើរ៕

Advertisement