ញ៉ាំ​បន្លែ​អាំង​ជាមួយ​ពងមាន់

ញាំុពី​ភោជនីយដ្ឋាន Eleven One Kitchen ពិតជា​ស្រស់ និង​ល្អ​ចំពោះ​សុខភាព​ពិតមែន ដោយសារតែ​គ្រប់​បន្លែ និង​សាច់​ដែល​បម្រើ​ជូន​នៅក្នុង​ភោជនីយដ្ឋាន​នេះ គឺ​សុទ្ធតែជា​ផលិតផល​ធម្មជាតិ មិនមាន​ជាតិគីមី​ទាំងអស់ រួមទាំង​ការ​វេច​ខ្ចប់​ផងដែរ។ ដូច្នេះ​សូម​រៀន​ធ្វើ​ញាំុបន្លែ​អាំង​ជាមួយ​ពងមាន់​ជាមួយនឹង​អ្នកជំនាញ​ដូចខាងក្រោម​នេះ។

+ គ្រឿងផ្សំគ្រឿងផ្សំ
• សម្បក​គាវ​បំពង 3បន្ទះ
• ត្របវែង 1ផ្លែ
• កូន​ប៉េងប៉ោះ 30ក្រាម
• ផ្លែ​អូ​លីវ 2ក្រាម
• សណ្តែកបារាំង 2ផ្លែ
• ខ្ទឹមបារាំង 5ក្រាម
• ទឹកត្រី 1ស្លាបព្រា​បាយ
• ដំឡូងបារាំងតូចៗ 4-5ផ្លែ
• ពងមាន់​ស្ងោរ 1គ្រាប់
• ទឹក​សុស​សាលាដ

+ រ​បៀ​ធ្វើ​ទឹក​សុស​សាលាដ
រ​បៀ​ធ្វើ​ទឹក​សុស​សាលាដ លាយ​ទឹក​សី​ុ​អី​វ ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ ខ្ទឹមក្រហម​ចិញ្ច្រាំ ស្ករ អំបិល ទឹកក្រូច​ឆ្មារ និង​ម្ទេស​ចិញ្ច្រាំ​ចូលគ្នា​ឱ្យ​សព្វ ភ្លក្ស​រសជាតិ​តាម​ចំណូលចិត្ត​ជាការ​ស្រេច។ ** រ​បៀ​ធ្វើ​ទឹក​សុស​សាលាដ លាយ​ទឹក​សី​ុ​អី​វ ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ ខ្ទឹមក្រហម​ចិញ្ច្រាំ ស្ករ អំបិល ទឹកក្រូច​ឆ្មារ និង​ម្ទេស​ចិញ្ច្រាំ​ចូលគ្នា​ឱ្យ​សព្វ ភ្លក្ស​រសជាតិ​តាម​ចំណូលចិត្ត​ជាការ​ស្រេច។ ** វិធី​ធ្វើ​ញ៉ាំ​បន្លែ​អាំង​ជាមួយ​ពងមាន់ ដំបូង​អ្នក​ត្រូវយក​បន្លែ​ទៅ​អាំង ដូចជា ត្រប់វែង​អាំង ​រួច​បកសម្បក​ចេញកាត់​ជាកង់ៗ ចំណែក​ដំឡូងបារាំង​យកទៅ​ស្ងោរ រួច​កាត់​ជា​ពីរ ហ៊ាន់​ខ្ទឹមបារាំង​ជា​បន្ទះស្តើងៗ និង​កាត់​ផ្លែ​អូ​លីវ និង​ផ្លែ​ប៉េងប៉ោះ​ជា​ពីរ ឬតូចៗតាម​ចំណូលចិត្ត រួច​យក​បន្លែ​ទាំងអស់​មក​ញ៉ាំ​បញ្ចូល​គ្នា ជាមួយ​គាវ​បំពង។បន្ទាប់មក​ដួស​ដាក់​ក្នុង​ចាន រួច​កាត់​ពងមាន់​ស្ងោរ​ជា​ចំណិត និង​ដាក់​ចំណិត​ខ្ទឹមបារាំង​ពីលើ​ជាការ​លម្អ និង​ស្រូបទឹក​សុស​សាលាដ​ចូល​ជាការ​ស្រេច៕

Advertisement