រសជាតិប្លែក តែឆ្ងាញ់ជាប់មាត់ «សាច់ជ្រូកបីជាន់អាំងខ្ទិះដូង»

ផ្នែកប្រឡាក់សាច់៖

  • សាច់ជ្រូកបីជាន់ 350 ក្រាម
  • គល់ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេចបុក 1 ស្លាបព្រាបាយ
  • ស្គរត្នោត 2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ទឹកត្រី 1 ស្លាបព្រាបាយ
  • គ្រឿងបន្ថែមរសជាតិ 1 ស្លាបព្រាបាយ
  • ខ្ទិះដូង 2 ស្លាបព្រាបាយ

ផ្នែកទឹកជ្រលក់៖

  • ទឹកត្រី 1 ស្លាបព្រាបាយ
  • ស្ករស 1 ស្លាព្រាបាយ
  • ទឹកក្រូចឆ្មារ 1 ស្លាបព្រាបាយ
  • ខ្ទឹមសចិញ្ជ្រាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ
  • ម្ទេសក្រហម ខៀវ ចិញ្ជ្រាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ
  • ប៊័រ 1/2 ពែង
Advertisement