សម្លម្ជូរ​បង្គា-ពង​ទា​ចៀន​ស្អំ

ត្រៀម​គ្រឿងសម្ល៖
ខ្ទឹមក្រហម​ដុត​បកសម្បក​ឱ្យ​ស្អាត 30 ក្រាម
រំដេង 3 ចំណិតតូចៗ
ខ្ជាយ​ចិត​សំបក​ស្អាត 10 ក្រាម
ម្ទេស​ប្លោក​ក្រៀម 5 ផ្លែ
កាពិ 1 ស្លាបព្រា​បាយ
អំបិល 1/2 ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
ត្រី​ធូ​ណា​ត្រាំ​ទឹកអំបិល 140 ក្រាម

(ដាក់ចូល​ម៉ាស៊ីន​កិន​ក្រឡុក​ប​ញ្ជូ​ល​គ្នា)

វិធី​ចម្អិន៖
ទឹក 3 កែវ​ធំ
ចាក់​គ្រឿង​ក្រឡុក​រួច​ចូល
ស្ករត្នោត 1 ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
ទឹក​អម្ពិល 6 ស្លាបព្រា​បាយ
ទឹកត្រី 3 ស្លាបព្រា​បាយ

ពង​ទា​ចៀន​ស្លឹក​ស្អំ៖
ស្លឹក​ស្អំ​បេះ​ស្អាត 300 ក្រាម
ពង​ទា 3 គ្រាប់
ប្រេង​សម្រាប់​ចៀន

ជា​ចុងក្រោយ៖
ដាក់​បង្គា​បកសម្បក 200 ក្រាម​ចូល
ដាក់​ពង​ទា​ចៀន​ស្អំ​ចូល

Advertisement