អាហារ​ដ៏​ពិសេស​បែប​បស្ចិមប្រទេស BBQ PORK RIP

នេះ​គឺជា​មុខម្ហូប​បែប​បស្ចិមប្រទេស​ពី​ភោជនីយដ្ឋាន Digby ដែលមាន​អាសយដ្ឋាន​ស្ថិតនៅ​បណ្តោយ​ផ្លូវ​ត្រសក់ផ្អែម (ផ្លូវ​លេខ63) ដែល​កំពុង​ទទួល​នូវ​ការគាំទ្រ​ពី​សំណាក់​ភ្ញៀវ​ជាតិ និង​អន្តរជាតិ អមដោយ​សម្រស់​ធម្មជាតិ និង​រុក្ខជាតិ​ពណ៌​បៃតង​ស្រស់។

BBQ Pork Rip ជា​មុខម្ហូប​ដ៏​ពិសេស និង​មានឱជារស​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់​ពិសា ព្រមទាំង​ទទួលបាន​នូវ​ការពេញនិយម​ជាខ្លាំង​ផងដែរ បើ​ចង់ដឹង​ពី​រសជាតិ និង​គ្រឿងផ្សំ​របស់​អាហារ​មួយ​នេះមាន​អ្វី​ពិសេស​ខ្លះ​នោះ សូម​តាមដាន​នូវ​គ្រឿងផ្សំ និង​របៀប​ចម្អិន​ដូច​បាន​រៀបរាប់​ខាងក្រោម ហើយ​អនុវត្ត​ទាំងអស់គ្នា​ណា៎៖

+ គ្រឿងផ្សំ
–   ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក 3ដុំ
–   ទឹកជ្រលក់ BBQ (BBQ Sauce)
–   បន្លែ​សម្រាប់​លម្អ (សាលាដ ត្រសក់ ប៉េងប៉ោះ ម្ទេស-ល-)
–   ខ្ទឹមស
–   គ្រឿង​របស់​បារាំង (Western Spice)

+ វិធី​ចម្អិន
ជាដំបូង អ្នក​ត្រូវយក​ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក​ទៅ​ស្ងោរ​រយៈពេល2ម៉ោង ដោយ​លាយ​គ្រឿង​បន្ថែម​រសជាតិ​ដូចជា ខ្ទឹមស និង​គ្រឿង​របស់​បារាំង (Western Spice) សិន រួច​សឹមយកទៅ​ដុត​ក្នុង​ម៉ាស៊ីន​ដុត​សាច់​ឱ្យ​ឡើង​ពណ៌​ក្រហម​គួរឱ្យ​ចង់​ទទួលទាន។ បន្ទាប់មក ត្រូវ​រៀប​សាច់​ឆ្អឹងជំនី BBQ នេះ​នៅលើ​ចាន​រាប​ស្អាត រួច​ស្រោច​ដោយ​ទឹកជ្រលក់ BBQ ពីលើ និង​លម្អ​បន្ថែម​ដោយ​បន្លែ​តាម​ចំណូលចិត្ត​ជាការ​ស្រេច៕

 

Advertisement