វិធី​ធ្វើឱ្យ​បន្លែ​សាលាដ នៅ​ស្រស់ និង​ស្រួយ​ជាប់​ជានិច្ច​

December 22, 2017​ ម៉ោង 8:33 am

បើ​ចង់​ទទួលទាន​មុខម្ហូប​ធ្វើ​ពីសា​លាដ​ឱ្យ​ឆ្ងាញ់​នោះ បន្លែ​សាលាដ​ត្រូវតែ​នៅ​ស្រស់ និង​ស្រួយ​តែ​ជា​ច្រើនដង​ណាស់ ពេលដែល​យើង​យក​ចេញពី​ក្នុង​ទូទឹកកក​មក​តែ​ប៉ុន្មាន​នាទី​សោះ បន្លែ​សាលាដ​ក៏​មើលទៅ​ទ្រោម​ស្លោក​ទន់ និង​មើលទៅ​មិនគួរ​ឲ​ទទួលទាន ។

បញ្ហា​នេះ​អាច​កែរ​ខៃ​បាន​ដោយ​វិធី​ដ៏​ងាយ​បំផុត គឺ​នៅពេលដែល​លោកអ្នក​ហែក ឬ​ហាន់​បន្លែ​សាលាដ​រួចរាល់​ហើយ ចូរ​នាំយកទៅ​លាង​នឹង​ទឹកស្អាត បន្ទាប់មក​ត្រាំ​ចោល​នៅក្នុង​ទឹក​ប្រមាណ 5នាទី រួចហើយ​យក​អំបិល​បន្តិច​មក​ដា​ក់​ចូលក្នុង​ទឹក​ដែល​ត្រាំ​សាលាដ​នោះ ទុកឱ្យ​អំបិល​រលាយ​បន្តិច​ទើប​ស្រង់​ឡើង​ទុក​ឲ​ស្រស់ទឹក​រួច​សឹម​យកទៅ​ធ្វើ​ម្ហូ​ម​ពិសា ។ តែ​ប៉ុណ្ណឹង​បន្លែ​សាលាដ​របស់លោក​អ្នកនឹង​ស្រស់ ស្រួយ​ឆ្ងាញ់​ពិសា​ទៅហើយ៕