ឡាតេក្តៅ ឈ្ងុយពេញចិត្ត ពីភោជនីយដ្ឋាន សេវេន ប្រាយ

តោះ​មក​រៀន​ធ្វើ​ឡា​តេ​ក្តៅ​ ដើម្បី​ទទួលទាន​នៅក្នុង​គ្រួសារ​នា​ពេលព្រឹក​ដ៏​ស្រស់ស្រាយ​ជាមួយនឹង​កញ្ញា​ ឆាន់​ គី​មញ៉ុង​ អ្នកជំនាញ​ផ្នែក​ភេសជ្ជៈ​ និង​កាហ្វេ​ប្រចាំ​ភោជនីយដ្ឋាន​ សេ​វេន​ ប្រាយ​ សាខា​ទួលគោក​។ សម្រាប់​អ្នក​ដែល​ចូលចិត្ត​ទទួលទាន​កាហ្វេ​ ដែល​មាន​រសជាតិ​រាង​ចាស់​បន្តិច​នោះ​គឺ​ពិតជា​ត្រូវចិត្ត​ជាមិនខាន​ ដូច្នេះ​សូម​រៀន​ធ្វើ​ទាំងអស់គ្នា​ដូចតទៅ​៖

គ្រឿងផ្សំ
​- កាហ្វេ​ 1សត​
– ស្ករ​កញ្ចប់​ តាមចំណង់​ចំណូលចិត្ត​
– ទឹកដោះគោ​ស្រស់​ តាមចំណង់​ចំណូលចិត្ត​

របៀប​ធ្វើ​
ដំ​បូង​ត្រូវ​ស្ទី​មទឹ​កដោះ​គោ​ស្រស់​ឱ្យ​ម៉ដ្ឋ​ល្អ​ ដោ​យស្ទីម​វា​ជាមួយ​ម៉ា​ស៊ីន​ស្ទីម​ ហើយ​បើ​មាន​ឡើងពពុះ​ ចូរ​ដួសពពុះចេញ​ ដើម្បី​ឱ្យ​ទឹកដោះគោ​ឡើង​ម៉ដ្ឋ​ល្អ​។ បន្ទាប់មក​ទើប​ឆុងកាហ្វេ​ចំនួន1សត​ជាមួយ​ម៉ាស៊ីន​ឆុងកាហ្វេ​ រួច​ចាក់​ដាក់​ក្នុង​កែវ​ថ្មី​តូចល្មម​។ ជាចុងក្រោយ​សឹម​ចាក់ទឹក​ដោះ​គោ​ដែល​ស្ទី​មហើយ​នោះ​ពីលើ​ និង​គូស​លម្អរូប​ភាព​ផ្សេង​ៗតាមចំណង់​ចំណូលចិត្ត​ជាការស្រេច​។ នៅពេល​អ្នកទទួល​ទាន​ឡា​តេ​ក្តៅ​នេះ​ អ្នក​អាច​បន្ថែម​ស្ករស​កញ្ចប់​ទៅតាម​រសជាតិ​ផ្អែម​ ដែល​អ្នកចូលចិត្ត​៕

Advertisement