កាន់តែ​ជក់មាត់ ជាមួយ​សម្ល យ៉េន តា​ហ៊ូ

យ៉េន តា​ហ៊ូ ជា​ឈ្មោះ​ម្ហូប​មួយ​មុខ​ដែល​ត្រូវបាន​បង្កើតឡើង​ដោយ​អ្នកជំនាញ​ផ្នែក​ដាំ​ស្លប្រចាំ​នៅ​ភោជនីយដ្ឋាន និ​ដា ទួលគោក ក្រោម​ការរួមបញ្ចូល​នូ​វវត្ថុធាតុដើម និង​គ្រឿងផ្សំ​ច្រើន​ប្រភេទ និង​ច្រើន​ដំណាក់កាល។ អ្វីដែល​រឹតតែ​ជាការ​គួរឱ្យ​ចាប់អារម្មណ៍​នោះ​ត្រង់​ថា យ៉េន តា​ហ៊ូ ត្រូវបាន​រួមបញ្ចូល​ជាមួយ​បន្លែ​ដែល​ដុះ​នៅក្នុង​សមុទ្រ​នោះ គឺ​ផ្កាថ្ម​ស្រស់។

គ្រឿងផ្សំ
– គ្រឿង​សមុទ្រ​ស្រស់
– ដុំ​ឈាមមាន់
– ទឹក​ស៊ុប​ហឹរ
– ផ្កាថ្ម
– ត្រកួន
– ឃី​ន​ឆាយ
– ស្លឹក​ខ្ទឹម
– ទឹក​ស៊ី​អី​ុ​វ-​ស
– ទឹកក្រូច​ឆ្មារ
– ដុំ​តៅហ៊ូ​ប្រៃ
– ម្ទេសដៃនាង
– ខ្ទឹម​ជ្រក់
– ខ្ទឹមស
– ម្ទេស​ម៉ា​ឡេ​ក្រហម
– គ្រឿងផ្សំ​រសជាតិ

របៀប​ធ្វើ
ចំពោះ​វិធីសាស្រ្តក្នុងការ​ចម្អិន ត្រូវបាន​អ្នកជំនាញ​បែង​ចែកចេញជា2ដំណាក់កាល។ ត្រូវធ្វើ​ទឹកគ្រឿង ដោយ​យក​ម្ទេស​ម៉ា​ឡេ​ក្រហម ខ្ទឹមស ខ្ទឹម​ជ្រក់ ម្ទេសដៃនាង ដុំ​តៅហ៊ូ​ប្រៃ កិន​បញ្ចូល​គ្នា​ឱ្យ​ក្លាយជា​ល្បាយ​តែមួយ រួច​ទុក​មួយអន្លើ។ បន្ទាប់​យក​បន្លែស្រស់​កា​ត់​ឱ្យ​ខ្លី​ល្មម ហើយ​យកទៅ​ស្រុស​ជាមួយ​ទឹក​ក្ដៅ ព្រមទាំង​គ្រឿង​សមុទ្រ​ផងដែរ។ បន្ទាប់មកទៀត​ត្រូវយក​គ្រឿង​សមុទ្រ និង​ដុំ​ឈាមមាន់​ដាក់​កូរ​បញ្ចូល​គ្នា​ជាមួយនឹង​ទឹកគ្រឿង​ដែល​បានរៀបចំ​ចម្អិន​រួចរាល់​ខាងលើ ដោយ​បន្ថែម​ទឹក​ស៊ុប​ហឹរ​បន្តិច ហើយ​តម្លើង​កម្ដៅភ្លើង ដោយ​បង់​បន្លែ​ចូល រួម​លើក​ចេញពី​ភ្លើង (ក្នុងករណី​ដែល​ចង់បាន​ទឹកស​ម្ល​ច្រើន ត្រូវ​បន្ថែម​ទឹក​ស៊ុប​ហឹរ​បន្ថែម) ជាការ​ស្រេច៕

Advertisement