តោះ… មក​ភ្លក្ស​រសជាតិ ត្រី​សាំ​បាក់​ដុត​ប៊័រ ពី​ភោជនីយដ្ឋាន និ​ដា ទាំងអស់គ្នា

ត្រី​សាំ​បាក់ គឺជា​ប្រភេទ​ត្រី​ទឹកប្រៃ​ម្យ៉ាង​ដែល​តែង​ត្រូវបាន​គេ​និយម​យកទៅ​ច្នៃ​ធ្វើជា​មុខម្ហូបផ្សេងៗយ៉ាង​មានឱជារស ដូចជា ចៀន អាំង ស្ងោរ ចំហុយ ឬ​ដុត​ជាដើម។ ដោយឡែក​ពេលនេះ ត្រី​ដ៏​មាន​រសជាតិ​ប្រភេទ​នេះ​ត្រូវបាន​អ្នកជំនាញ​ផ្នែក​ធ្វើ​ម្ហូប​ប្រចាំ​នៅ​ភោជនីយដ្ឋាន និ​ដា ដែលមាន​ទីតាំង​ស្ថិតនៅ​អគារ​លេខ58 ផ្លូវ337 សង្កាត់​បឹងកក់1 ខណ្ឌទួលគោក រាជធានី​ភ្នំពេញ យកមក​ធ្វើជា​ម្ហូប​មួយ​មុខ​យ៉ាង​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់​គួរ​ជាទី​ទាក់ទាញ​បំផុត នោះ​គឺ “ត្រី​សាំ​បាក់​ដុត​ប៊័រ”។ ចង់ដឹង​ទេ​ថា មុខម្ហូប​មួយ​នេះ​មាន​រសជាតិ​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់​អស្ចារ្យ​ដល់​កម្រិតណា​នោះ សូម​សាកល្បង​ភ្លក្ស​ទាំងអស់គ្នា។

គ្រឿងផ្សំ
– ត្រី​សាំ​បាក់
– ប៊័រ
– ម្ទេស​ទុំ​ក្រហម
– ក្រូចឆ្មារ
– ការ៉ុត
– សាលាដ
– ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ
– ទឹកជ្រលក់ (ឬ​អាច​ទឹកត្រី​ កោះកុង តាម​ចំណូលចិត្ត)
– រ៉​ត់​ឌី
– ម្រេច
– ស្រា-ស
– ទឹក​ស៊ី​អី​ុ​វ​-ស
– ប្រេងល្ង
– ប្រេងឆា
– គ្រឿងផ្សំ​រសជាតិ

របៀប​ធ្វើ
បន្ទាប់ពី​ជ្រើសរើស​ត្រី​សាំ​បាក់​ដែលមាន​សាច់​ស្រស់​ល្អ ហើយ​លាង​សម្អាត​រួចរាល់​ហើយ​នោះ ត្រូវ​យកទៅ​ឆូត​សាច់​ដូច​ក្នុង​រូបភាព រួច​យកទៅ​ប្រឡាក់​ជាមួយនឹង​ប៊័រ រួមជាមួយ​គ្រឿងផ្សំ​រស​ជាតិ​ដូច​ដែលមាន​រៀបរាប់​ជូន​ខាង​លើនេះ ហើយ​ទុក​មួយអន្លើ​សិន។ កម្ដៅ​ប្រេងឆា​ឱ្យ​ក្ដៅ ហើយ​ដាក់​ត្រី​បំពង​ឱ្យ​ឆ្អិន​ល្មម ហើយ​ស្រង់​ចេញ។ បន្ទាប់មក​យក​ក្រដាស​សម្រាប់​ដុត​ត្រី រុំ​ត្រី​ឱ្យ​ជិត និង​បន្ត​យកទៅ​ដុត​ដោយ​ប្រើ​កម្ដៅភ្លើង​ក្ដៅ​ល្មម ដើម្បី​បន្ថែម​ក្លិន​ឈ្ងុយ​ជាការ​ស្រេច។ ដោយឡែក​នៅពេល​ទទួល​ទាន លោកអ្នក​ក៏​អាច​ទទួលទាន​ជាមួយ​ទឹកត្រី ឬ​ទឹកជ្រលក់​ផ្សេងទៀត​បាន​តាម​ចំណង់-​ចំណូលចិត្ត។ ត្រឹមតែ​ប៉ុណ្ណឹង​លោកអ្នក​ក៏​អាច​ទទួលបាន​ម្ហូប​ដ៏​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់​សម្រាប់​ទទួលទាន​រួមជាមួយ​មិត្តភក្ដិ ឬ​ក្រុមគ្រួសារ​យ៉ាង​រីករាយ ហើយ​បើ​ចង់ដឹង​កាន់តែច្បាស់​ថា​មុខម្ហូប​ត្រី​សាំ​បាក់​ដុត​ប៊័រ​មាន​រសជាតិ​ដើម​ឆ្ងាញ់​ដល់​កម្រិតណា​នោះ អាច​ទៅ​ទទួលទាន​ដោយផ្ទាល់​នៅ​ភោជនីយដ្ឋាន និ​ដា ដែល​ស្ថិតនៅ​អាសយដ្ឋាន​ដូច​បាន​ជម្រាបជូន​ខាងលើ៕

Advertisement