លាងផ្លែអំពឹលខ្ចីដែលត្រូវការបកសំបកចេញនោះឱ្យស្អាត រួចចាក់ទឹកចោល បន្តដោយការយកទឹកក្តៅដែលដាំឡើងពុះហើយនោះមកស្រោចពីលើផ្លែអំពឹលខ្ចីទាំងនោះ កូរ ឬក្រឡុកឱ្យអំពឹលគ្រប់ផ្លែត្រូវទឹកក្តៅឱ្យសព្វប្រមាណជា 2 – 3នាទី(កុំឱ្យយូរជាងនេះ ព្រោះនឹងធ្វើឱ្យផ្លែអំពឹលឡើងជ្រាយ) ហើយចាក់ទឹកនោះចោល បន្ទាប់ពីនោះ ចូរយកទឹកត្រជាក់ធម្មតាមកស្រោចពីលើផ្លែអំពឹលទាំងអស់ឱ្យសព្វ រួចចាក់ទឹកចេញ បន្ទាប់មកយកចុងកាំបិតកេះបកសំបកផ្លែអំពឹលខ្ចីនោះចេញ សំបករបស់វានឹងរបើកចេញយ៉ាងងាយស្រួល ៕
Advertisement