បកសំបកផ្លែអំពឹលខ្ចី មិនមែនជារឿងពិបាកទេ

លាងផ្លែអំពឹលខ្ចីដែលត្រូវការបកសំបកចេញនោះឱ្យស្អាត រួចចាក់ទឹកចោល បន្តដោយ​ការយក​ទឹកក្តៅដែល​ដាំ​ឡើង​​​​ពុះហើយនោះមកស្រោចពីលើផ្លែអំពឹលខ្ចីទាំងនោះ កូរ ឬក្រឡុកឱ្យអំពឹលគ្រប់ផ្លែត្រូវទឹកក្តៅឱ្យសព្វប្រមាណជា 2 – 3នាទី(កុំឱ្យយូរជាងនេះ ព្រោះនឹងធ្វើឱ្យផ្លែអំពឹលឡើងជ្រាយ) ហើយចាក់ទឹកនោះចោល បន្ទាប់ពីនោះ ចូរយកទឹក​ត្រជាក់​ធម្មតាមកស្រោចពីលើផ្លែអំពឹលទាំងអស់ឱ្យសព្វ រួចចាក់ទឹកចេញ បន្ទាប់មកយកចុងកាំបិត​កេះបក​សំបក​ផ្លែអំពឹល​ខ្ចីនោះ​ចេញ សំបករបស់វានឹងរបើកចេញយ៉ាង​ងាយ​​ស្រួល ៕

Advertisement