តោះ​!​!​!​ ​មក​ដឹងពី​ការ​ទទួលទាន​ស្រា​ទំពាំងបាយជូរ​ថា​ ​តើ​ត្រូវ​ញ៉ាំ​ជាមួយ​មុខម្ហូប​ប្រភេទ​ណា​ទើប​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់​

​កាលពី​ថ្ងៃទី17​ ​ខែកុម្ភៈ​ ​ឆ្នាំ2019​ ​នៅ​ភោជនីយដ្ឋាន​ ​Red​ ​Wine​ ​House​ ​និង​ក្រុមហ៊ុនស្រា​ ​Winest​ ​បាន​សហការ​គ្នា​រៀបចំ​អាហារ​ពេលល្ងាច​ដ៏​សែ​នរ៉ូ​មែន​ទិ​ក​ ​និង​ញ៉ាំ​ស្រា​ទំពាំងបាយជូរ​ជាមួយ​មុខម្ហូប​ជា​ប្រភេទ​សាច់​គោស្​ទេ​ក​ ​(​Steak​)​ ​សាច់គោ​បន្ទះ​ស្រស់​ ​និង​គ្រឿង​សមុទ្រ​យ៉ាង​ឆ្ងាញ់​ពិសា​ក្រោម​ពន្លឺ​នៃ​អំពូលភ្លើង​ពណ៌លឿង​យ៉ាង​ស្រទន់​។​ ​

​គោលបំណង​នៃ​ការរៀបចំ​អាហារ​ពេលល្ងាច​នេះ​ ​គឺ​ផ្តោត​ទៅលើ​ការ​ញ៉ាំ​ស្រា​ទំពាំងបាយជូរ​ឱ្យ​ត្រូវ​នឹង​មុខម្ហូប​ប្រភេទ​នៃ​ពួក​បស្ចិមប្រទេស​ ​ហើយ​អ្វី​ដែល​កាន់​តែឣស្ចារ្យ​ជាង​នេះ​ទៀត​នោះ​គឺ​ ​ការ​បង្ហាញ​ប្រភេទ​ស្រា​ទំពាំងបាយជូរ​ពណ៌ស​ដែល​នាំចូល​ពី​ប្រទេស​ ​CHILI​ ​ហើយ​ជា​ប្រភេទ​ស្រា​ដែល​អាច​ញ៉ាំ​ជាមួយនឹង​នំ​ខេ​ក​ ​និង​បង្អែម​បាន​ផង​ដែរ​។​

​ដោយ​ក្នុង​នោះ​ផ្ទាល់​ ​Winest​ ​បាន​ជ្រើសរើស​យក​ស្រា​ ​4ប្រភេទ​មក​ទទួលភ្ញៀវ​កិត្តិយស​នា​រាត្រី​នោះ​ ​ដែល​រួមមាន​ស្រា​ ​2ប្រភេទ​មក​ពី​ប្រទេស​បារាំង​។​ ​1ប្រភេទ​មក​ពី​ខេ​ត្ដ​ ​Bordeaux​ ​នៃ​តំបន់​ ​Saint​ ​–​Emilion​ ​ដែល​បងប្អូន​ខ្មែរយើង​ភាគច្រើន​បាន​ស្គាល់​ ​និង1ទៀត​មក​ពី​តំបន់​ភាគ​ខាងត្បូង​នៃ​ប្រទេស​បារាំង​។​ ​Winest​ ​បាន​ជ្រើសរើស​ស្រា​ទំពាំងបាយជូរ​ទាំង​ ​2ប្រភេទ​នេះ​ដើម្បី​ញ៉ាំ​ជាមួយ​សាច់គោ​ដោយ​គ្រាន់តែ​មួយ​ញ៉ាំ​ជាមួយ​សាច់​គោស្​ទេ​ក​ ​(​Steak​)​ ​និង​មួយទៀត​ញ៉ាំ​ជាមួយនឹង​សាច់គោ​បន្ទះ​ស្រស់​។​ ​

Winest​ ​បាន​ជ្រើសរើស​យក​ស្រា​ទំពាំងបាយជូរ​សម​ក​ពី​ប្រទេស​ ​CHILI​ ​ដែល​មានឈ្មោះ​ថា​ ​Sauvignon​ ​Blanc​ ​ដែល​មាន​រសជាតិ​ជូរ​ ​និង​អាច​ញ៉ាំ​ជាមួយ​មុខម្ហូប​ពពួក​សាច់​ស​ ​គ្រឿង​សមុទ្រ​ ​និង​ត្រី​ធូ​ណា​ ​ជាពិសេស​គឺ​ ​Winest​ ​បាន​ជ្រើសរើស​យក​ស្រា​មួយ​ប្រភេទ​ទៀត​សម្រាប់​ញ៉ាំ​ជាមួយនឹង​នំ​ខេ​ក​ ​ក៏ដូចជា​ ​បង្អែម​ផង​ដែរ​។​ ​

​ភ្ញៀវ​កិត្តិយស​ទាំងអស់​នៅក្នុង​កម្មវិធី​ខាងលើ​បាន​កោតសរសើរ​មិន​ដាច់​ពី​មាត់​ពី​ប្រភេទ​ស្រា​ទាំង​ ​4មុខ​នេះ​ ​ហើយ​ពួកគាត់​បាន​លើកឡើង​ទៀត​ថា​ ​វា​ពិតជា​ប្លែក​មែនទែន​ដែល​មាន​ប្រភេទ​ស្រា​ទំពាំងបាយជូរ​ដែល​អាច​ញ៉ាំ​ជាមួយនឹង​នំ​ខេ​ក​ ​និង​បង្អែម​បាន​ដូច្នេះ​៕​
​ព័ត៌មាន​បន្ថែម​សូម​ទំនាក់ទំនង​តាម​លេខទូរស័ព្ទ​៖​ ​061​ ​219​ ​567​
​អ៊ីមែល​៖​ ​info​@​winest.com.kh​
​គេហទំព័រ​ ​Facebook​ ​ផ្លូវការ​៖​ ​Winest​ ​Cambodia​

Advertisement